In augustus gaan opnieuw de Vlaamse Kampioenschappen door, een organisatie van de federatie Padel Vlaanderen vzw. In het weekend van 2-3-4 augustus worden de categorieën enkel heren en dubbel dames gespeeld, in het weekend van 9-10-11 augustus de categorieën dubbel heren en enkel dames en in het weekend van 16,17,18 augustus de categorie dubbel gemengd. In dit laatste weekend gaat ook de Flanders Padel Trophy door, een internationaal tornooi voor dubbel heren. Vorig jaar waren deze kampioenschappen een groot succes! Bekijk hier enkele beelden van vorige zomer: http://www.youtube.com/watch?v=EvtgCbEDmnE

Locatie: Padel 4U2 Gent, E. Hielstraat 108, 9050 Gentbrugge.

Inschrijvingsprijs per categorie: 10€ (per persoon) voor leden van Padel Vlaanderen vzw (leden van Padel 4U2 Gent en Europadel Brussel zijn automatisch lid van Padel Vlaanderen vzw). Niet leden betalen per categorie 22€ per persoon (+18j), 19€ (studenten hoger onderwijs), 16€ (-18j) (inclusief lidmaatschap Padel Vlaanderen vzw). Elke deelnemer zal per categorie minstens 2 wedstrijden spelen.

Inschrijven kan vanaf vandaag in de club (lijsten hangen aan de muur) of via mail naar info@padelvlaanderen.be met vermelding van volgende gegevens van alle deelnemers:

  • Naam & voornaam
  • Emailadres
  • GSM nummer
  • Leeftijd
  • Eventuele opmerkingen