De Urban Challenge neemt het van de City Games over. Dit jaar in een nieuw jasje, maar ook dit jaar een evenement door en voor jongeren. Op twee dagen in twee deelgemeenten, een evenement dat garant staat voor urban sports, muziek, entertainment en workshops. En Padel ook!

Zaterdag 18 september wass Prins Alexander het prodium voor de Urban Challege en Charlois op zondag 26 september 2010. De Urban Challenge in Prins Alexander was een groot succes en ook het programma in Charlois belooft veel goeds! Mooie namen als Soufiane Touzani, rapper Winne, maar ook Sven Boekhorst zijn aanwezig. Aangevuld met activiteiten als: street soccer, basketbal, free running, streetdance en heel veel meer! Kijk voor het volledige programma hieronder.

Plaatz: Rotterdam Zuiderpark Sportplaza
Vaanweg met Oldegaarde
3008 JA Rotterdam
010 – 223 8714
www.thuisopstraat.nl

Jij bent er toch ook bij!?

Het programma voor de Urban Challenge in Charlerois:

Opening om 14.00 uur door Soufiane Touzani met panna-knock out
Na de opening kun je elkaar uitdagen met panna knock out in 4 pannekooien(ingedeeld naar leeftijd en 1 meidenkooi) en 1 groot twee-tegen-twee veld.

Sport
14.00 uur – Gratis Padel clinic, met Norberto Nesi en de Nederlandse Padel Academie

14.30 uur  – Basketbal dunkshow/freestyle met Vincent van Sliedregt. Vincent daagt je uit mee te doen aan de dunk contest. De freestylers Jasper Eden en Bavo Delbeke  verzorgen de Freestyle act waarbij ze iedereen zullen verbazen wat je met een basketbal kan doen. Na deze shows kun je vrij basketballen.
15.30 uur  – Demo Rotterdam Fixed Gear 24k. Een aantal rijders houden een sessie freestyle fixed. Ze laten zien wat je allemaal op een fixed gear fiets kan doen en leggen uit wat fixed gear is. Er is ook ruimte voor toeschouwers om de fietsen uit te proberen met toezicht van 24k mensen.
16.00 uur  – Free running
16.30 uur  – Mind the Gap – Skateshow met Sven Boekhorst
17.30 uur  – BMX + Skateboardshow

Podium
15.00 uur  – KL Dance + Michael Jackson – Charlois
15.45 uur  – Beatboxer
16.15 uur  – Buikdanseressen
16.45 uur  – Catwalk
17.30 uur  – Rockband – Onnodig Krassen
18.30 uur  – Popping Locking: Freestyle Mc NoahG – Ft.Breakdance crew Star-Force & Sivan Isik(Popping)”showcase” From Germany + DJ
19.00 uur  – Rotterdamse Rapper Winne

En verder: Aqua Bubble, workshop Padel, lasergamen, workshop visagie

[youtube width=”600″ height=”300″]6exPZzB4Mqc[/youtube]