De clubs TC Matchpoint (Torhout), Waterloo Sports (Waterloo) en Europadel (Brussel) zullen participeren in de allereerste Belgische Padel Interclubs.

Waterloo Sports had als eerste sportcentrum in de Benelux een padelbaan. Ook heeft deze club de enige indoor padelbaan in de regio. Een aantal enthousiaste padelspelers zullen hun club vertegenwoordigen in de competitie. TC Matchpoint is de nieuwste toevoeging aan padel in België. Een aantal van de beste tennis dubbelspelers in de regio zoals Jan van Kwikkelberghe en Korneel Sanders zullen namens deze club deelnemen. Als laatste zal Europadel, de meest actieve padel club in België zijn opwachting maken. Sinds de start van dze club in 2010 hebben meer dan 50 fanatieke padelspelers uit verschillende landen zich aangesloten. In hun team onder andere een aantal ervaren Spaanse spelers.

Elke club wordt vertegenwoordigd door drie teams die tegen elkaar zullen strijden in een serie van thuis en uitwedstrijden. De prijsuitreiking vindt plaats bij Waterloo Sports op 24 juli.