De beste padelspelers ter wereld kwamen in december in Madrid samen voor het Master Padel Kampioenschap 2010. Bij de mannen speelden acht teams in een groepsfase. De winnaar en tweede plaats van elke groep plaatsten zich voor de halve finales: Mieres & Lima, Belasteguin & JM Diaz, Gutierrez & Poggi en Lamperti & M Diaz. In de finale versloegen Belasteguin & JM Diaz het opkomende koppel Mieres & Lima, waarmee dit legendarische team zijn plek aan de top van de professionele ranking tot bijna tien jaar uitbreidde.

Het spelniveau van de deze padelspelers is ongelooflijk hoog. Je zou de atletische prestaties van deze spelers kunnen vergelijken met de spectaculaire vaardigheden van NBA-basketballpro’s. Hun reflexen, flexibiliteit en snelheid zijn onvoorstelbaar. Het is niet meer ongewoon dat spelers tijdens één en dezelfde rally meer dan een keer het veld uit rennen om een bal te halen. Het is een show die je niet mag missen!

Bij de dames werkten de vier beste teams een knock-out schema af: Alayeto & Reiter, Pavon & Salazar, Montes & Laguno en Eyheraguibel & Campus. Montes & Laguno wisten in de finale Eyheraguibel & Campus te verslaan met 6-4 en 7-5.

ANY CHARACTER HERE