Onder grote belangstelling van 250 genodigden, gaven deze dames van wereldformaat een geweldige demonstratie, waarin zij àlle aspecten van Padel lieten zien. Op hun eigen, charmante en bescheiden wijze, wisten zij hun passie voor Padel over te brengen op de TEZ leden en andere genodigden. De wedstrijd werd geanalyseerd en becommentarieerd door padel coach en sportondernemer Norberto Nesi.

* Valeria Pavón, ranking 3 PPT

* Noelia Marquez, ranking 10 PPT en lid van het Spaanse Nationale Team!

* Majo Alayeto, Europees Kampioene 2009 en lid van het Spaanse Nationale Team!

* Marta Utor, Junior Kampioene van Catalunya

Vervolgens namen Valeria Pavón en Majo Alayeto de uitdaging aan om een set te spelen tegen de kersverse padeltrainers van Tennisschool Twente: Vincent Eleveld en Robbert Pots. Na een enerverende wedstrijd wonnen de dames nipt.

Twee jaar hard werken door vrijwilligers, bestuursleden en andere betrokkenen van Gemeente Enschede, Sportboulevard Enschede, Oranjewoud, Ten Cate en Universiteit Twente, werd beloond. Padel is een aanwinst voor TEZ en voor Twente. Een nieuwe buitensport, nieuwe tennisbanen. Een geweldige kans voor jeugd en andere inwoners van Enschede Zuid om te gaan of te blijven sporten bij een gezellige vereniging in topconditie.

Bron: www.TEZEnschede.nl