Thuis op Straat Padel

Op zaterdag 20 maart organiseert Thuis Op Straat van 11.00-17.00 uur de seizoensopening van de sportplaza.  Op alle velden van de sportplaza is er dan van alles te doen. En het is allemaal niet te strak georganiseerd.

Wil je voetballen en zijn er een paar teams aanwezig, dan starten we een toernooitje, de basketballers kunnen aan een clinique meedoen of gewoon vrij basketballen en ook tennis en voettennis kan de hele dag gespeeld worden. Omdat Padel een nieuwe sport is, hebben we daar twee cliniques( om 13.00 en om 15.00 uur) en twee demowedstrijden(om 14.00 en om 16.00 uur) georganiseerd.  Daaroom is het nu ook mogelijk om in Rotterdam Padel te spellen.

Op de skateheuvels kunnen skaters en boarders zich uitleven en kan je deze dag ook nog een trike (slinger stepje) uitproberen.

Bij het Boulderblok zullen er verschillende boulder(klim) demo’s gehouden worden en wordt ook jij uitgedaagd om onder deskundige begeleiding omhoog te klimmen.

Op het podium zal een DJ de hele dag voor muziek zorgen en zullen leerlingen van het Hip Hop huis diverse optredens verzorgen. Tijdens de open mic kan ook jij deze dag je talenten showen.

Een kraampje met eten en drinken en een terras zorgen ervoor dat je af en toe ook even bij kunt komen.